jak poczekacie to moge wrzucic jak przez smoka was odcinalem :P ale nie chce mi sie troche, sek w tym ze tylko seba w 1 akcji mial troche mniejszego smoka bo mu zlagowalo po rzuceniu smoka, wiecej sie to nie zdarzylo, a akcja eviego byla na sound natomiast moja na wyczucie wiec skonczcie plakac -_- ateam bedzie nas od haksow wyzywal -_-
botek czy ty w ogóle przeczytałeś to co napisałem? Chyba nie skoro wkręcasz mi tu jakieś pierdoły o lagach, kiedy ja widziałem, że po chamsku po prostu zbugował sobie dym, oczywiście ty powiesz że to lagi go brały na sekundę po rzuceniu dymu ;-) Po drugie nie wiem czemu tu tłumaczysz teraz evy i siebie skoro nikt wam nic nie zarzucał ? I po trzecie, masz jakiś kompleks wyższości kolego? Te wyzwanie od lowków i teraz ironizowanie na temat A-Team, jest to po prostu żałosne koleś :)
Napisałem już wcześniej co miałem do napisania, ale neistety nie potraficie czytać ze zrozumieniem i nie odnieśliście się w żadnym stopniu do mojego wpisu poza jakimiś docinkami na ambicje hehe. Podałem rundy w któych sebuś usuwał sobie dymek, dałem filmik z jednej rundy dla przykładu i pozostawiam to adminowi do rozsądzenia, czy takie coś jest fair play. Bez odbioru...........
dobra mow sobie jak chcesz ze bugowal, spoko tylko ze ciekawe ile takich akcji naliczyles bo wrzuciles jedna :) pozatym powiedz mi kiedy ja was albo ktos inny z nas wyzwal was od lowkow? ;o na calym meczu ani razu nikt nikogo nie wyzwal wiec ke ? :} niech sobie admin to rozstrzyga jak chce, tonacy brzytwy sie chwyta czy jak to tam szlo :)
U seby naliczyłem takich akcji 3 . Jeszcze prosimy o demo od eVy , bo też miał sporo takich akcji . Albo gramy fair albo dobranoc . Dziwnym sposobem seba po wyrzuceniu dymu nagle łapał lagi , walił w F12 jak leci i to ma być gra fair ? Mi nigdy na lagu dym nie znikał , więc takie bajeczki zostaw dla swoich kolegów może ci uwierzą . Czy już nie można zagrać normalnego meczu , zawsze musi się trafić jakiś koleś co na kłamstwie spróbuje wygrać :/ Więc cichutko tam , niech admin rozstrzygnie ten spór . eVy demo up !
Jeszcze raz obejrzałem dokładnie demo seby (lat20) i wygląda to tak :
Początek meczu był na naszą korzyść i nie mogąc się z tym pogodzic , że przegrywają, seba od 8 rundy zaczął bugować (za pomocą F12) dym który sam rzucał (rzucał dym po czym po chwili klikał F12 ,widać jak robi to z dużą wprawą). Rundy w wykonaniu seby :
runda 8 - buguje dym - zabija w dymie Timona ,
runda 9 - buguje dym - nikogo nie zabił w dymie (mógł dać info) ,
runda 10 - buguje dym - zabija w dymie Murdocka ,
runda 11 - buguje dym - nikogo nie zabił w dymie (mógł dać info) ,
runda 12 - buguje dym - zabija w dymie Murdocka i Zumera .
Wszystko jest widoczne na demie ! , więc skończcie się głupio tłumaczyć . W szczególności botek tłumaczy sebe tak jakby dema nie widział (może faktycznie nie widział :))i nie miał pojęcia o co chodzi . Zapamiętaj sobie jedno, że kłamstwo ma króciutkie nogi .
zal mi was murdock i ty masz 29 lat ? zajmij sie zyciem prywatnym a nie cod2 masz w glowie bez urazy ale to mnie urazilo i zarazem rozsmieszyło dziekuje tyle ode mnie :)
dobra jestem.. nie mialem neta bo neo miala jakas awarie ;] a widze ze duzo sie dzialo przez ten czas ohoho wasiu aka jestesmy pro dostal bana :D no i jakis inny sklad wystawiacie do meczu z nami czy noshow ? ;)
Tym razem w nasze szalone redakcyjne macki trafiły dwa modele słuchawek firmy SteelSeries: model 5Hv2 i 4H. Może Was to zdziwić ale na papierze oba te modele jeśli chodzi o parametry techniczne nie różną się praktycznie niczym poza długością kabla i budową.