Ja w PSe siedze jakis rok , nawet zdarzylo mi sie sprzedawac logotypy za 30-50 zl. Co prawda w nagrode dla was ze bedzie lan blisko mnie (40km) zrobie to dla was za free. Ale dajcie mi czasu bo nie chce zeby to bytlo dziadostwo ;D
Nie no bo [nie przeklinaniu] najłatwiej napisac komus zeby cos zrobil za darmo. Zede -,- to twoje "H@H@" to w ogole mnie roz.pier.dala na lopatki. Czemu wiec sami sie za to nie zabierzecie skoro wam az TAK zalezy? ;] Cieszcie sie, ze blacky na was [nie przeklinaniu]a nie wylozyl i bedziecie mogli sobie plakat wydrukowac i dupke podetrzec. elo.
Frosty wiadomo ze zeby cos sprzedac za 40-50 zl trzeba dlugo nadtym popracowac a i render nie moze byc jakis pierwszy lepszy z googli zeby to jakos wygaldao.
Jezeli chodzi o moj plakat przyzjae sioe robilem go jakies 10-15 minut , nie wyloze [nie przeklinaniu]a na was bo to Gandi poprosil "ludzi" zeby mu zrobili wiec postaram sie pomoc , jaka by nie byla ta pomoc , niewiem poco mnie wysmiewasz , probuje pomoc a i za to kasy nie chce brac.
btw. jakby plakat byl zajebsity to by byl znak wodny za czym idzie to ze chcialbym kase
Zede , sciagaj jakis programik i pokaz co ty umiesz skoro mnie wysmiewasz i nazywasz to lipa. z Tego co tak ciebie czytam i slucham to "WYZEJ SRASZ NIZ DUPE MASZ" zawsze mowisz ze bedziesz z chlopakami na lanie zawsze mowisz jaki to ty masz zajebsity team a potem patrze nie ma cie na lanie potrem patrze 1100 max potem patrze i gowno grasz.
tzn ja tam zadnego plakatu nie potrzebuje chcialem zobaczyc wasze umiejetnosci co potraficie ale jak inni obracaja to w jakies hmmm.. a nie wazne .
pokazcie co potraficie a nie.
szybciej plakat dysproza bo jest chociarz call of duty 2 bo od blackiego nie ma nawet w jaka gre jak ktos bylby zielony to by nie wiedzial co to i moze jeszcze gdzie :_? bo watpie zeby ktos po calej wawie szukal ^^
Tym razem w nasze szalone redakcyjne macki trafiły dwa modele słuchawek firmy SteelSeries: model 5Hv2 i 4H. Może Was to zdziwić ale na papierze oba te modele jeśli chodzi o parametry techniczne nie różną się praktycznie niczym poza długością kabla i budową.