Witam
Tak jak w temacie planuje zorganizować lana w Koninie na platformie Call of Duty 1 dlaczego właśnie Cod1 ponieważ komputery znajdujące się w kafejce są w stanie uciągnąć CODa 1 bez problemu na dobrych fpsach.
Miejsce:
Kafejka ABIT Konin(k Poznania)
Data:
Początek kwietnia (dokładnie 3 kwietnia)
Wpisowe:
100 zł
Sprawa jest taka że chciałbym wiedzieć czy znajdę chociaż 10/12 ekip które będą chciały przyjechać na lana.
Swoje opinie możecie wyrażać w tym topicu tylko proszę bez whine.(bez stękania że ta scena jest martwa bo chodzi tu o dobrą zabawę).
Gdy pojawi się chętnych 10 ekip pojawi się strona oficjalna turnieju.
kontakt do mnie przez gg:2870275 lub xfire:fear199121b3
Zapisane teamy:
HP (chęć udziału nie zapłacono jedzie na bank) :]
eQualiiity-team.eu(chęć udziału nie zapłacono)
HaxFactory (chęć udziału nie zapłacono)
Twój Stary Gaming (TSG)(chęć udziału nie zapłacono) zoniq team ! :D
4 D D 1 C T TEAM (chęć udziału nie zapłacono)
ch3miqq team (chęć udziału nie zapłacono)
Relax Multigaming by maxrate.pl(chęć udziału nie zapłacono)
Mroczne Pierogi (chęć udziału nie zapłacono)
1stCav eSport Club REZEROWY
1/10 wolnych slotów
[22:19] hectoR: o wrobel
[22:19] hectoR: Wiesz jak utrzymać idiotę w niepewności ?
[22:19] M4tzyeAKAR: wiem
[22:19] hectoR: jak ?:D
[22:20] M4tzyeAKAR: odpowiadac mu pytaniem na pytanie
[22:20] hectoR: a nie wiesz widze :D:D
[22:20] M4tzyeAKAR: to powiedz
[22:20] hectoR: Pozniej ci powiem
[22:20] M4tzyeAKAR: spoko i tak mam na to wyjebane
uzupełniam info
Wpisowe niezależnie czy będzie to 8 10 czy 12 teamów wynosić będzie 100 zl od teamu więc myślę że nie tak źle do dyspozycji graczy oddanych będzie 10 komputerów + 1 do prowadzenia relacji przez 101st.eu jeśli jack wyrazi chęć i będzie miał czas lub dla innego serwisu grac będziemy na serwerze firmy shooters każdy z graczy danego teamu zabiera cd-key i oczywiście sprzęt 3 kwietnia to data wstępna lana ale wszystko zależy od tego jak szybko drodzy gracze zbiorę drużyny. jeszcze więcej infa niebawem
Zapraszam :} dalszy ciąg infa ekip będzie 8 tak żebyśmy wyrobili sie w 1 dzień z całością są jeszcze 2 miejsca rezerwowe jeśli ktoś z tej pierwszej 8 nie wpłaci to będzie mógł grać któryś team z tego miejsca rezerwowego strona internetowa lana pojawi się w weekend i na początku następnego tygodnia pojawią się zdjęcia z kafejki oraz konto bankowe na wpłatę także proszę o cierpliwość odnośnie daty lana nieodwołalnie 3 kwietnia i ta data nie podlega dyskusji jeśli lan przypadnie wam do gustu będę organizował kolejne edycje :]
Tym razem w nasze szalone redakcyjne macki trafiły dwa modele słuchawek firmy SteelSeries: model 5Hv2 i 4H. Może Was to zdziwić ale na papierze oba te modele jeśli chodzi o parametry techniczne nie różną się praktycznie niczym poza długością kabla i budową.